ANSIKTSBEHANDLINGAR BY LISA PEREZ
(FÖR KVINNOR OCH MÄN)

TRADITIONELLA ANSIKTSBEHANDLINGAR

C Vitamin Glow treatment
50 min - 895 kr
En kraftigt uppstramande, anti-åldrande behandling rik på ekologiskt C-vitamin och antioxidanter. C-vitamin boostar och förbättrar regenerationen av collagen och elastin. Huden blir synbart uppstramad, porer minskas och huden får ett fräscht och föryngrat utseende med mycket lyster. Passar för alla hudtyper.

Djuprengörande behandling / Akne behandling
50 min - 995 kr
En behandling som rekommenderas till problemhud med akne, orenheter och överproduktion av sebum. En progressiv peeling utförs som löser upp döda hudceller och förändrar en problemhud till en mer smidig och förfinad hudstruktur med ökad lyster som minskar inflammationer samt bidrar till en balanserad sebum produktion.

Rosacea behandling
50 min - 1 295 kr
En behandling för hud med rosacea, ytliga kärl eller för den som är känslig i huden. I behandlingen används IPL, specifika TDS serum och masker som verkar antiinflammatoriskt, lugnande och återfuktande.

Anti acne
60 min - 1 095 kr
Denna djuprengörande behandling ger effektiva behandlingsresultat och jobbar både lugnande samt djuprengörande.

Klassisk ansiktsbehandling
60 min - 695 kr
En återfuktande ansiktsbehandling med portömning som anpassas efter kundens behov.

Klassisk ansiktsbehandling för herrar och män
50 min - 695 kr
En återfuktande ansiktsbehandling med portömning för män som anpassas efter kundens behov.

Nimue hudföryngrande behandling
50 min - 995 kr
En kraftfull men säker aktiv behandling som verkar hudföryngrande. Behandlingen förbättrar hudstrukturen, förminskar porstorleken, ökar elasticiteten samt tillför fukt och lyster till huden. Passar alla som söker föryngring genom att tillföra näring, fukt och lyster till huden.

Nimue AHA behandling
30 min - 695 kr
En behandling som kan utföras som en hel kur eller vid individuella behandlingstillfällen för att ge föryngrande och strukturella effekter. I behandlingen ingår rengöring, enzym-peeling, AHA samt avslutande kräm.

Thermal Detox Peel behandling
30 min - 695 kr
En behandling för den som önskar allt men som inte har tid. En rik kolbaserad och multifunktionell peel som omedelbart levererar fukt och lyster samt minskar fina linjer och rynkor och avlägsnar orenheter och överskott av talg. Behandlingen har en porsammandragande effekt som syresätter huden och ger en jämn hudton. Passar för alla hudtyper.

Nimue Eye Treatment
45 min - 795 kr
En professionell ögonbehandling som är utvecklad just för det känsliga ögonpartiet. I behandlingen ingår bl a ett ögonserum samt collagen/ögonmask med föryngrande och dränerande egenskaper. Behandlingen ger även en intensiv återfuktning.
Passar alla som har linjer, rynkor, mörka ringar och svullnad runt ögonen. Ögonbehandlingen kan utföras som ett komplement till alla Nimues ansiktsbehandlingar eller med fördel som en kur med 10 behandlingstillfällen, som utförs två gånger i veckan.

ADVANCED TREATMENTS by IPL
SKIN REJUVENATION FÖR
YTLIGA KÄRL, PIGMENTERING OCH HUDFÖRYNGRING

IPL = Intensivt Pulserande Ljus
Med hjälp av det intensiva pulserade ljuset kan man minska ytliga kärl och pigmenteringar samt arbeta hudföryngrande och för att jämna till hudtonen. Under behandlingen absorberas ljuset i blodkärlen. Ljuset omvandlas till värme och koagulerar kärlet, en lätt rodnad kan förekomma första dygnet. Det kan ta ca 3 veckor innan det blir synligt att kärlet reduceras, men ett omedelbart resultat kan också visa att kärlet drar ihop sig.
Området som behandlats kan bli tillfälligt lite mörkare. Det beror på att pigmentet som behandlats frigörs på ytan, där det flagnar efter 5–12 dagar.
3–5 behandlingar rekommenderas med 3-4 veckors mellanrum.

VESSELS AND PIGMENTS
TREATED WITH IPL

Enstaka kärl eller pigment
30 min - 500 kr

Kinder
30 min - 1 100 kr

Kinder och haka
45 min - 1 300 kr

Handryggen
30 min - 800 kr

Dekolletage
45 min - 1 900 kr

HUDFÖRYNGRANDE
BEHANDLING MED IPL

IPL Ansikte
45 min - 1 800 kr

IPL Ansikte och hals
45 min - 2 200 kr

IPL Dekolletage
45 min - 1 900 kr

IPL Ansikte, hals och dekolletage
60 min - 3 000 kr

IPL Handryggen
30 min - 900 kr

ADVANCED TREATMENTS
by DERMAPEN

Dermapen är en kontrollerad och riktad nålbehandling som effektivt stimulerar hudens kollagenproduktion. Dermapen var först i världen med utvecklingen av den elektroniska och vertikala microneedling-teknologin som satte standarden för den effektiva behandlingsformen.

Under behandlingen kontrollerar behandlaren enkelt behandlingsdjupet och hastigheten. Processen blir ytterst effektiv, snabb och mindre smärtsam än andra manuella microneedling-metoder. 100% sterila instrument används.

Följande hudproblem kan effektivt behandlas med Dermapen:

Anti-age Δ Pigmenteringar Δ Rosacea
Ärr Δ. Akne Δ Strier Δ Lyster Δ Fukt

ADVANCED TREATMENTS
by DERMAPEN

30 min behandling av parti, t ex. acneärr på kinder

1 st behandling 1 095 kr
2 st behandlingar 1 970 kr
3 st behandlingar 2 790 kr

Ansikte
45 min - 1 895 kr

Ansikte och hals
60 min - 2 695 kr

Ansikte, hals och dekolletage
1 st behandling á 75 min - 3 695 kr
2 st behandlingar á 75 min - 6 795 kr
3 st behandlingar á 75 min - 9 900 kr

PRX-T33
Nålfri Biorevitalisering

PRX-T33 är nästa generations ”Art of Antiageing” som, med få eller inga sociala begränsningar, möter dagens och morgondagens kunders behov av effektiv och resultatinriktad antiåldrandevård.

Behandling innehåller två substanser som interagerar på cellulär nivå och ger huden egenskaper som ej tidigare varit möjliga. Ger ingen ljuskänslighet eller några oönskade sidoeffekter.

Behandlingen ger uppstramning, fyllighet och reducering av rynkor. Behandlingen jämnar även till hudtonen och ger omedelbar lyster. Det är en behandling som kan utföras som en kur eller vid individuella behandlingstillfällen. Behandlingen passar alla hudtyper och årstider.

BEHANDLING MED PRX-T33
Nålfri Biorevitalisering

Ansikte
45 min - 1 800 kr

Ansikte och hals
45 min - 2 300 kr